BAKKER BART GELDROP

BAKKER BART GELDROP De Lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 150 beoordelingen
25 okt 2021 om 18:24 De muffins en donuts zagen eruit alsof ze al een aantal dagen ouf waren. Gelijk weg ermee!
18 sep 2021 om 13:42 Super lekkere broodjes en gebakjes, op tijd gebracht en nogmaals, echt ontzettend lekker :)
11 aug 2021 om 14:57 Altijd lekkere broodjes, komen vrij snel en tot heden geen klachten.
5 aug 2021 om 14:47 Hebben besteld voor 12:30 ivm warme broodjes en we kregen het al om 10:30. en maar de helft! Sorry maar dat is niet de bedoeling. Hebben alles terug gestuurd naar Bakker Bart en die hebben om 12:30 alles netjes en warm gebracht. Dat is pas service.
31 jul 2021 om 15:40 Verkeerde bezorgt, veel te laat en ook nog eens koud! Dramatisch!
25 jul 2021 om 22:13 Ik heb wat extra gekregen, gezien me bestelling van vorige keer fout ging. Heel netjes vind ik dit. Het eten was lekker!
24 jul 2021 om 12:21 Als cadeau voor mijn zusje haar verjaardag een "lunch" en lekkers laten bezorgen. Keurig op tijd en alles zag er geweldig mooi en lekker uit! Dank jullie wel!
21 jul 2021 om 16:37 Voorheen werd je gebeld als iets niet meer beschikbaar was, zodat je de optie had om te wisselen. Nu al meerdere keren gehad dat er andere dingen geleverd worden dan besteld, zonder contact met ons op te nemen en waarbij het doodleuk om 3-4 items gaat.
20 jul 2021 om 14:38 Ruim van te voren besteld met voorkeur tijd. Perfect op tijd bezorgd, goede kwaliteit.
17 jul 2021 om 14:14 1 panini was niet goed gaar , smaakte niet . De andere ging. Voor dit bedrag (€22,50) incl.. 2 drankjes .. Mag je op het minst verwachten dat het goed is. Zeker geen tweede keer .. jammer .
10 jul 2021 om 14:49 Ik heb 3 broodjes brie besteld met EXTRA BRIE waar je dus 1 euro meer voor betaald dus 3 euro in totaal. Krijt ik de normale hoeveelheid brie (3 plakken) en NIKS EXTRA dus dat vind ik oprecht schandalig... 3 euro kwijt voor niks...
5 jul 2021 om 16:21 heerlijk gegeten