BAKKER BART GELDROP

BAKKER BART GELDROP De Lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Geldrop. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 15:59 Jammer, dat ze niet instaat zijn om de order te volgen. Als iemand die niet van boter houdt, vind ik het erg jammer als daar niet naar geluisterd wordt. Zeker, omdat dit de zoveelste keer is.
10 mei 2022 om 15:56 Lekkere broodjes. Zeker de moeite waard.
1 mei 2022 om 6:40 Goede service. Denken mee
8 apr 2022 om 14:06 Klopte niks van! Komkommer+tomaat bewust niet aangeklikt i.v.m. allergie zaten er toch op? Extra bijbetaald voor dressing, extra zalm en roomkaas maar dit zat er bij iedereen gewoon bij, ook zonder bij te betalen. Ook donut was een andere. Slecht!
29 mrt 2022 om 15:46 Eten was goed, alleen het panani brood was anders dan verwacht. Eten en bezorging is een 4 ster, bezorging krijgt nog een extra ster omdat de bezorgster wel oogverblindend was en dat alleen is al een ster waard!
21 mrt 2022 om 13:38 Eten besteld voor tijdstip 11u, om 10.20u al bezorgd. Om 11u afgesproken met iemand om te eten, warme broodjes waren toen uiteraard al koud. Broodje gehakt niet lekker. Tosti al 5x overheen gereden leek het.
10 mrt 2022 om 14:20 Broodjes warme ham besteld, moest goed zoeken tussen de bergen sla en groentjes voor de ham. Als ik een broodje gezond wil hebben had ik die wel besteld.
5 mrt 2022 om 12:56 Broodjes werden voor de deur op de grond gezet. Ik heb daar een bloedhekel aan iedereen geeft het gewoon netjes af. Verder betalen voor een papieren zak vind ik onzin. Das overal gratis. Bestelling was niet wauw. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
4 mrt 2022 om 14:48 Broodjes waren heerlijk. Snap alleen niet dat je moet betalen voor een plastic zak, terwijl het wordt vervoerd in een papieren zak.
15 feb 2022 om 22:02 Broodjes en andere baksels is niets bijzonders voor een bakker.
9 feb 2022 om 15:49 Weer een perfecte bezorging (mooi op tijd) met lekkere broodjes
9 feb 2022 om 13:56 Super snelle bezorging en écht helemaal vers. Complimenten!